Souverän® 605 White-Transparent

Souverän® M605 White-Transparent

 Souverän® M605 White-Transparent
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Specialutgåva

Souverän® 605 White-Transparent

Elegant i ett mjukt utförande. Detta är utseendet på den nya Special Edition Souverän 605 White-Transparent. Tack vare dess ton-i-ton-design verkar den vara föga iögonfallande, men det är den absolut inte. De klara men inte kalla vita färgnyanserna betonar den mycket moderna interpretationen av den klassiska Souverän.

Den vita och delvis transparenta behållaren är tillverkad i cellulosaacetat och med en traditionell process som är ytterst arbetsintensiv. För de vita, fint avstämda delarna har högkvalitativt harts kommit till användning. Klämman och ringarna har raffinerats med ett palladium-skikt och ett stift i 14 karat guld som matchar silverglansen på de andra komponenterna. Även de inre delarna som glänser fint genom reservoarpennans vit-transparenta behållare och den övre delen av kulpennan harmoniserar perfekt med designen i vit-silver. Varje enskilt skrivinstrument monteras för hand och kontrolleras noggrant för att uppfylla strikta kvalitetskriterier.

Souverän 605 White-Transparent är förpackad i en speciellt designad presentkartong. Denna eleganta serie kan erhållas som kolv-reservoarpenna och som kulpenna I mitten av oktober 2017.

 

Mer Information

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.