Classic black

Classic P200 - Reservoarpenna - NY!

 Classic P200 - Reservoarpenna - NY!
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Enkelt klassisk

Om du letar efter ett elegant klassiskt skrivinstrument, stanna till här. Reservoarpennan Classic black har en tidslös design med sin hylsa och huv i poleratsvart. Det är gjord av högkvalitativt harts. De 24 karats guldpläterade dekorationsringarna och den karatäristiska Pelikannäbbs-klämman stryker under dess traditionella design, med ett grönt-transparant fönster för bläcknivån som en flott och färgrik accent.

Classic black är försedd med en traditionell och pålitlig kolv-påfyllningsmeknaism. Det finns olika spetsstorlekar tillgängliga vilka är polerade högkvalitativa spetsar i rostfritt stål.

Denna reservoarpenna finns även tillgänglig med silverdekorationer (M205) och med en bläckpatronsmekanism: P200 för guldmodellen och P205 för silvermodellen. M:et är en förkortning av mekanism (som i kolvMekanism) och P:et är en förkortning av Patron.

En klassisk form med en praktisk fyllningsmekanism

Gång på gång, har vi blivit tillfrågade varför Pelikan inte erbjuder sina Classic kolvreservoarpennor M200 och M205 med en patronmekanism – för dem som reser mycket och för dem som föredrar det snabba bytet av en bläckpatron istället för den mer komplicerade påfyllningen med en kolvmekanism. Först tvekade vi. Pelikan är trots allt en symbol för Klassiska reservoarpennor med sin kända kolvmekanism. Men när förfrågan kom allt oftare, bestämde vi oss för att göra slag i saken. Nu kan vi redan erkänna att den enkla skönheten av P200 tog andan ur oss.

Vi är glada att kunna erbjuda två mycket populära versioner tillverkade av högkvalitativ svart harts – antingen med guld eller silver dekorationer. För mer information om silvermodellen, läs informationen om P205.

Guldmodellen P200 har en spets i rostfritt stål och är 24 karat guldpläterad och tillgänglig i fyra storlekar: EF, F, M och B. För att byta patron, kan pennan skruvas upp precis vid ringen. Detta är också den del som måste bytas ut i händelse av ett spetsbyte.

Som en perfekt kombination, kombinera denna eleganta reservoarpenna med de nya Edelstein bläckpatronerna i deras attraktiva metallbox – de är förstklassiska och snygga! Trevligt skrivnöje . . .

 

classic p 200

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.