Classic black-silver

Classic P205 - Reservoarpenna - NY!

 Classic P205 - Reservoarpenna - NY!
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Enkelt klassisk

Genom att använda en combination av högkvalitativ harts och glänsande svart, en silverfärgad näbbklämma och kromade dekorationsringar, förenar reservoarpennan Classic 205 black klassisk design med moderna element. Dessutom är den utrustad med ett mörkgrått fönster för att kontrollera bläcknivån som harmoniserar med den svarta hylsan.

Reservaorpennan Classic 205 black är utrustad med en beprövad och testad kolvfyllningsmekanism. Den polerade spetsen gjord av högkvalitativt rostfritt stål finns tillgänglig med olika spetsstorlekar.

Det perfekt formade, sofistikerade skrivinstrumentet i Classic-serien är presenterade i den klassiska och distinktiva Pelikan designen, i en attraktiv presentask. Beundrare av Pelikan’s unika stil kommer att ta stor glädje av reservoarpennan Classic 205.

Denna reservoarpenna finns även tillgänglig med gulddekorationer (M200) och med en bläckpatronsmekanism: P200 för guldmodellen och P205 för silvermodellen. M:et är en förkortning av mekanism (som i kolvMekanism) och P:et är en förkortning av Patron.

En klassisk form med en praktisk fyllningsmekanism

Gång på gång, har vi blivit tillfrågade varför Pelikan inte erbjuder sina Classic kolvreservoarpennor M200 och M205 med en patronmekanism – för dem som reser mycket och för dem som föredrar det snabba bytet av en bläckpatron istället för den mer komplicerade påfyllningen med en kolvmekanism. Först tvekade vi. Pelikan är trots allt en symbol för Klassiska reservoarpennor med sin kända kolvmekanism. Men när förfrågan kom allt oftare, bestämde vi oss för att göra slag i saken. Nu kan vi redan erkänna att den enkla skönheten av P200 tog andan ur oss.

Vi är glada att kunna erbjuda två mycket populära versioner tillverkade av högkvalitativ svart harts – antingen med guld eller silver dekorationer. För mer information om guldmodellen, läs informationen om P200.

Silvermodellen P205 har en finpolerad spets i rostfritt stål och finns tillgänglig i fyra storlekar: EF, F, M och B. För att byta patron, kan pennan skruvas upp precis vid ringen. Detta är också den del som måste bytas ut i händelse av ett spetsbyte.

Som en perfekt kombination, kombinera denna eleganta reservoarpenna med de nya Edelstein bläckpatronerna i deras attraktiva metallbox – de är förstklassiska och snygga!

 

classic p 200

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.