Classic 205 Taupe

Classic M205 - Reservoarpenna

 Classic M205 - Reservoarpenna
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Classic Edition 205 – i elegant Taupe

Om du har ett öga för mode, vet du redan att fägen “Taupe” är en av säsongens trender – och eftersom det är en så intressant blandning av grått och brunt, är det mer än en säsongstrend – den är sin egen brevid den klassiska svarta och kommer att bevara denna position under många år framöver. Om du skriver med en reservoarpenna i färgen “Taupe” kommer du att utmärka dig.

Med dess skinande ringar och klämma av krom och dess traditionella form, erbjuder serien Classic 205 taupe, skrivinstrument som kombinerar klassisk elegans med en modern touch. De är extra snygga i kombination med en brun eller vit klädsel.

Den polerade spetsen i rostfritt stål finns tillgänglig i fyra olika storlekar, och den välbeprövade kolvfyllningsmekanismen är typisk för de berömda Pelikan reservoarpennorna. Kroppen och huven är gjorda av högkvalitativ harts. Det finns även en matchande bläckpenna tillgänglig.

Serierna görs i Tyskland med Pelikan kunskapen som funnits i årtionden och finns endast tillgängliga under en begränsad tid.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.