Souverän® M1005 Stresemann

Souverän® M1005 Stresemann

 Souverän® M1005 Stresemann
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Special Edition

Souverän® M1005 Stresemann

Förutom hans imponerande politiska karriär blev utrikesministern för Weimarrepubliken, Gustav Stresemann (1879-1929), även känd för att ha skapat en ny typ av kostym. Den klassiska Streseman-kostymen bestående av svart/grå-streckade byxor och kavaj i svart eller antracit. Souverän® från Pelikan kallas även “Stresemann” för att Pelikan har namngett Souverän® svart/antracit efter Gustav Stresemann.

Efter en framgångsrik marknadslansering av Souverän® serie 405 och 805 Stresemann, uppföljer Pelikan denna succé genom att lansera den mest exklusiva modellen i Souverän®-serien, M1005 Stresemann. Denna eleganta reservoarpenna är utrustad med en 18 karats guldspets som är fullständigt täckt med rodium för att ge en silveraktig glans. Kolven med dess till synes enkla ränder i antracit är tillverkad i cellulosaacetat genom en traditionell process som är extremt arbetsintensiv men som ger serien sitt eleganta uttryck.

Souverän® M1005 Stresemann levereras i en attraktiv presentask (G15). Som en matchande färgkontrast rekommenderar vi den vackra Edelstein® Ink Flacon med Mandarin-bläck.

 

Mer Information

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.